O nama

Vrijeme je bitan faktor, pa možemo reći da je vrijeme na našoj strani. Osnovana 1990. godine, kompanija Adria Co iza sebe ima preko 30 godina iskustva u poslu i to je ono čime se posebno ponosimo. Sama činjenica da je Adria Co porodična kompanija, predstavlja simbol i održivost našeg uspjeha.

0
OSNOVANA
0
ZAPOSLENIH
0 +
PROIZVODA
0 +
BRENDOVA

Bavimo se trgovinom i prezentacijom proizvodnih programa lidera u industriji keramike, sanitarija i pratećeg programa. Posvećeni smo oblastima enterijera i eksterijera Vašeg doma. Posebno se baziramo na podne i zidne obloge, stolariju, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente Vašeg kupatila, kao i fasaderske i molersko – farbarske radove.

showroom

Izložbeni salon

Pravi odnos sa klijentima je nešto čemu posebno težimo. U Adria Co izložbenom salonu, na 400m2, koji se nalazi na crnogorskom primorju, u Baru, Polje bb, dočekaće Vas uvijek domaćinski nastrojen i dinamičan tim zaposlenih. Tim koji je spreman da u svakom trenutku, svojim znanjem i iskustvom iz naše oblasti, izađe u susret svim izazovima i pomogne Vam pri izboru. Sam prostor je projektovan tako da ostavi utisak kućnog ambijenta i prikaže realnost onoga što želite u Vašem domu.

Dugogodišnja tradicija i uspjeh našeg poslovanja leži i na čvrstoj saradnji sa arhitektama i njihovom upoznavanju sa najmodernijim tehnologijama i materijalima.

Ono što nas dodatno izdvaja jeste fleksibilnost i prilagođen „prijateljski“ pristup svim klijentima, arhitektama, investitorima i izvođačima.

reference

Projekti na koje smo
posebno ponosni

Hotel Soa

Žabljak

Creative Hub
Stari zatvor Kotor

Kotor

Hotel Mediterraneo Casa del Mare

Kamenari, Herceg Novi

Urban Palace
Rezident d.o.o.

Podgorica

Square 26
Rezident d.o.o.

Podgorica

Park Residence
Rezident d.o.o.

Tivat

UP1 -14 i UP1 -5B
Porto Montenegro

Tivat

Hotel Palas
Budvanska rivijera

Petrovac

Hotel Castellastva
Budvanska rivijera

Petrovac

Hotel Eden

Budva

Euromix Industrija

Bar

Kladionice Sporting

Crna Gora

Scroll to Top