grohe

Grohe

GROHE je vodeći globalni brend za kompletna rješenja za kupatila i kuhinjske armature i ima ukupno preko 6.000 zaposlenih, od kojih je 2.400 sa sjedištem u Njemačkoj.

GROHE je deo korporacije LIXIL Group od 2014. Kao međunarodni brend, GROHE slijedi moderne vrijednosti kompanije: tehnologija, kvalitet, dizajn i održivost, nastojeći da ponudi “ Pure joy of water“ (Čistu radost vode).

Kompanija GROHE razvija nove linije proizvoda od svog osnivanja. To uključuje GROHE Blue i Red sisteme za vodu i nedavno predstavljeni sistem zaštite vode GROHE Sense, koji je inovativna komponenta na rastućem tržištu pametnih kuća.

Inovacije, dizajn i razvoj usko su povezani jedni sa drugima i sadržani su u sjedištu kompanije u Njemačkoj kao integrisani proces. Kao rezultat, GROHE proizvodi nose pečat kvaliteta „Made in Germany“.

Samo u poslednjih deset godina GROHE je dobio više od 300 nagrada za dizajn i inovacije, kao i nekoliko vrhunskih rang lista kao jedan od „najodrživijih velikih njemačkih brendova“, što potvrđuje uspjeh same kompanije. GROHE je prvi u svojoj industriji osvojio nagradu njemačke vlade za društveno odgovorno poslovanje, a takođe je bio i na rang listi renomiranog magazina Fortune® među 50 najboljih koji mijenjaju svijet.

Website

Posjetite website kompanije GROHE

Scroll to Top