hatria

Hatria

Hatria je specijalizovana za proizvodnju keramičkih sanitarnih uređaja: umivaonika svih vrsta i oblika, podnih i spuštenih toaleta i bidea i tuš kabina, ali i namještaja, polica, dodataka i nosača i stalaka peškira. Inovativni dizajn i „Made in Italy“ proizvodnja karakterišu ponudu ove kompanije. Keramička tradicija, u kombinaciji sa sofisticiranim proizvodnim tehnologijama dovela je do toga da je keramički materijal glavna karakteristika kolekcija koje izlaze iz proizvodnog pogona kompanije Hatria, stvarajući bezbroj rješenja za ekskluzivan dizajn kupatila.

Pored estetskog istraživanja, visoke tehnologije, pouzdanosti i tradicije, Hatria je takođe osjetila potrebu za uspostavljanjem dinamičnije konceptualne platforme orijentisane ka budućnosti.

Obnovljeni identitet kompanije takođe se vidi u plavom logotipu, koji sada ima svjetlija i mekša slovo, sa prefinjenim i suptilnijim dodirom, koji predstavlja sve veći i kontinuirani fokus kompanije na inovacije. Savršena ravnoteža volumena i elegantna lakoća karakterišu novi imidž Hatrie.

Ponuda

Pogledajte ponudu kompanije Hatria na našem sajtu

Website

Posjetite website kompanije Hatria

Katalog

Pregledajte kataloge kompanije Hatria

Scroll to Top