hansgrohe

Hansgrohe

Tradicija, inovacija, znanje, kvalitet, ideje i vizije od davne 1901. godine. Osnivač fabrike Hansgrohe, pionir u sanitarnoj opremi Hans Grohe davne 1928. promijenio je svijet kupanja pronalaskom prvog ručnog tuša. Čak i 110 godina nakon osnivanja, precizan majstorski rad pokretačka je snaga fabrike u Schwarzwaldu. Visoki njemački kvalitet, stalni razvoj i neprestane inovacije oblikovale su trendove u svijetu kupatila i postavile svjetske standarde.

Široki asortiman njihovih proizvoda pruža nebrojene mogućnosti, od jednostavnih do luksuznih linija uz izvrstan dizajn i prvoklasnu tehnologiju. Hansgrohe je danas jedan od najpoželjnijih proizvođača u svojoj branši što dokazuju i mnogobrojne nagrade za dizajn, funkcionalnost i inovativnost.

Grupa Hansgrohe jedan je od predvodnika u industrijskoj grani po pitanju održivosti i zaštite okoline i klimatskih uslova i danas neprestano radi na proširenju asortimana proizvodima koji štede energiju i vodu uz pametnu tehnologiju za veće uživanje tokom tuširanja.

Website

Posjetite website kompanije Hansgrohe

Scroll to Top